Defeat of Coronavirus                                           https://www.facebook.com/willy.depage

Door Willy Depage.                                                                         http://galerie-garage-depage.be 

Vanzelfsprekend zal, zoals zo veel evenementen, de jaarlijkse Beerens Classic rally niet kunnen doorgaan. Ons team, die anders altijd garant staat voor een vlekkeloze organisatie, heeft daarom beslist om de vrijgekomen tijd te spenderen aan een actie voor het goede doel. “Downsyndroom Vlaanderen VZW”

 


1. VEILING VAN HET KUNSTWERK "DEFEAT OF CORONAVIRUS " VAN ARTIEST WILLY  DE PAGE

 

U kan het kunstwerk ontdekken:

https://www.facebook.com/willy.depage

http://www.galerie-garage-depage.be

 

U kan bieden op het kunstwerk tot 15/5/2020 waarna het zal verkocht worden aan de hoogste bieder op:

 

https://airauctioneer.com/downsyndroom-vlaanderen

 

De opbrengst gaat integraal naar Downsyndroom Vlaanderen VZW

 

Over Willy Depage

 

Over Willy Depage:  Willy Depage schildert sinds zijn 18 jaar, hij heeft zijn passie een paar jaar on hold gezet tot bij de verkoop van zijn garage tot 2008.  Daar heeft hij de draad weer opgenomen. Zijn eigen galerij heeft nog steeds de naam, garage Depage als eerbetoon aan zijn vader Maurice. Een schitterend  idee, want je kan er nog de ‘garage’ sfeer opsnuiven, door het Volkswagen T1 busje dat centrale plaats heeft in de galerij.

 


 2. KUNST-EN TEKENWEDSTRIJD.

 

Uw kinderen en kleinkinderen kunnen deelnemen aan een kunst- en tekenwedstrijd. Deze wedstrijd staat in het teken van de Bugatti  type 35 en 37. Wij sturen hierbij 2 tekeningen van een Bugatti dewelke de contouren zijn om kinderen hun artistieke invulling van kleuren en inspiratie te laten spelen. Tekeningen en kunstwerken kunnen gestuurd worden tot 15 mei naar samentegencorona@beerens.be

 

De jury onder leiding van Dhr. Leo Vanhoorick, conservator van het Autoworld Museum Brussels, zal een winnaar selecteren uit de inzendingen.

 

Het ontwerp van de winnaar zal door Willy Depage volgens een eigen interpretatie aangebracht worden op een levensechte Bugatti 35.

 

De in te kleuren afbeeldingen kan je hier vinden.

https://drive.google.com/open?id=1VRFGVUSuDc9mEiMFJgwrCwrs8x4sdMrw

https://drive.google.com/open?id=11a4WRzzTYxNO_oYQ4PjZwDdpgqDiaqxo

 

De jonge winnaar wint een Elektrische Step. Per ingezonden tekening doneert Beerens 10 euro aan Downsyndroom Vlaanderen VZW. Er is een limiet van 1 inzending per persoon.

 

 

3. DOWNSYNDROOM VLAANDEREN VZW

 

Downsyndroom Vlaanderen zet zich als oudervereniging al vele jaren in voor de optimale kwaliteit van leven voor mensen met het syndroom van Down, als het nu gaat om opgroeien, leren, spelen, wonen, werken, ontspannen….. en gewoon jezelf kunnen zijn met je talenten en kwaliteiten.

 

Ook gezondheid speelt hierin een grote rol. Sinds 2007 verdeelt Downsyndroom Vlaanderen de zgn. Downpas, een algemene begeleidingspas om de gezondheid van geboorte tot 18 jaar goed te kunnen opvolgen naar alle borelingen, en iedereen die jongeren met downsyndroom begeleidt.

 

Als vervolg hierop werd in samenwerking met de Universiteit Antwerpen (UA) en het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) nu ook de Downpas 18+ ontwikkeld, die mensen met downsyndroom in staat stelt om hun gezondheid verder op te (laten) volgen vanaf 18 jaar. Nu staan we voor de grote uitdaging om deze Downpas 18+ bij alle volwassenen met downsyndroom en hun familie en zorgverleners te bezorgen. Dankzij uw steun kunnen we dit project in 2020 gaan realiseren.

 

U kan ook rechtstreeks een donatie doen op volgend bankrekeningnummer: BE11 4155 1152 3148 op naam van Downsyndroom Vlaanderen vzw, Sint-Martinusstraat 14, 2550 Kontich o.v.v. ‘defeat of coronavirus’


SamenTegenCorona

Iets voor de volgende generatie


Beerens steunt Downsyndroom Vlaanderen VZW